Verzenden, annuleren en retourneren


Verzenden:

Zodra uw bestelling geplaatst is ontvangt u een e-mail met daarin de “track en trace gegevens van uw bestelling”. Volg de aanwijzingen in de e-mail.

Verzendkosten in Nederland, uitgezonderd de waddeneilanden:
Voor bestellingen tot € 40.00 betaalt u €4,95 verzendkosten, bij bestellingen boven de € 40.00 zijn de verzendkosten gratis.

Verzendkosten in het Buitenland:
Verzendkosten buiten Nederland staan vermeld naast het land. De werkelijke verzendkosten zijn afhankelijk van het gewicht van uw bestelling.

Status van uw bestelling:

Bevestiging van uw bestelling:
Na het plaatsen van een bestelling via de website ontvangt u een e-mail “bevestiging van bestelling”, dit betekent dat wij uw bestelling ontvangen hebben.

Bestelling klaar voor verzending:
Zodra uw bestelling door ons verzendklaar is gemaakt ontvangt u een e-mail met daarin de “track en trace gegevens van uw bestelling”. Volg de aanwijzingen in de e-mail.

Volgen van uw bestelling:
Op het moment dat wij uw bestelling hebben verzonden ontvangt u een verzendmelding. Hierin vindt u een nummer waarmee u de verzendstatus kunt nazien via “Track & Trace”.

Levertijden:
Eyka streeft ernaar om uw bestelling binnen 1-2 werkdag bij u te laten bezorgen. Betaalt u vooruit dan gaat dit pas in nadat wij de betaling hebben ontvangen. Leveringen buiten Nederland worden in de regel binnen 1-3 werkdagen geleverd.

Annuleren & Retourneren:

Annuleren:
Het annuleren van een bestelling is, zolang deze nog niet door Eyka.nl is aangeboden voor verzending, kosteloos.
Annuleert u de bestelling nadat deze aan u verzonden is, dan dient u het pakket bij bezorging te weigeren. Uw ontvangen betaling wordt terug gestort (binnen 15 dagen) wanneer wij het geweigerde pakket retour hebben ontvangen.

Retourneren:
U heeft het recht uw bestelling tot 15 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 15 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 5,5 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@eyka.nl . Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 15 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Wat zoek u?

Jouw winkelwagen